De techniek staat voor niets

De afgelopen weken was mijn site niet bereikbaar. Ik schaam me diep.

De reden ervan was dat ik overgestapt was naar een nieuw hostingsbedrijf. Een bedrijf waar ik al 2 websites probleemloos had draaien. En nu wilde ik dus ook mijn belangrijkste site daar onder brengen. Dat liep niet echt lekker. Na veel heel en weer gemail en gebel dacht ik dat het was gelukt. Niet dus. Uiteindelijk moest ik mijn hele site opnieuw opbouwen.

Ik vraag me dan altijd af waarom dit zo loopt. Wat is het dat dit niet gemakkelijk mag gaan? Mijn conclusie is dat mijn bedrijf meer aandacht nodig heeft. Dat de inhoud van de oude site niet meer voldeed. Dat ik nog meer mijn nieuwe pad in mag slaan. Betere keuzes mag maken. En dat dat op mijn site tot uitdrukking mag komen.

Dat is dus voor mij een mooie oefening. Om mijn site opnieuw in te richten. Me af te vragen wat nog waar is voor mij en wat niet meer. In dat proces zit ik de komende tijd. Werk in uitvoering dus….

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *